Jakby ktoś był chętny, to mam do przetestowania emulator zaworu EGR wraz z zaślepką (gratis!)
[O2] 1.9TDI FL prośba o wsparcie Wrocław - kręci nie zapala
Zwiń
X
-
[O2] 1.9TDI FL prośba o wsparcie Wrocław - kręci nie zapala
cześć, proszę Wrocławian o wsparcie
kupiłem właśnie zdalnie (bez oglądania) OII FL 2009 1.9TDI i jest "mały problem" nie zapala, choć kręci. Samochód ma 67kkm miał przeglądy w ASO (Elcar) więc to może być coś poważnego lub drobiazg. Nic się nie wyświetla na desce, podobno podpięty komp nie pokazuje błędów. Czy możecie polecić mi jakiegoś fachurę który mógłby zdiagnozować sprawę na miejscu, najlepiej z dojazdem do miejsca postoju? Oczywiście zapłacę. Chodzi o to że mogę się wycofać z transakcji, ale jeśli naprawa mieści się w rozsądnych kosztach to wolę ją zreperować i cieszyć się dobrym samochodem. Do Wrocławia mam ponad 300km i cały dzień z głowy a i tak sam nic nie wydumam. Samochód stoi na ul. Braci Gierymskich.
dziękuję z góryOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerNic się nie wyświetla na desce ? No to wygląda na padniete zegary, bo nawet po dłuższym kreceniu pojawi się LOW OIL PRESSURE , ENGINES STOP itpOutlander
była OII 4x4 BMM
Komentarz
-
-
a jakiś super tajny wyłącznik odcinający?!->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubi2000a masz po lewej stronie okragly przycisk obok regulacji swiatel ?Załączone plikiOutlander
była OII 4x4 BMM
Komentarz
-
-
hubi2000, a co to?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolhubi2000, a co to?
ktos dokladal alarm i bylo trzeba nacisnac guziczek
[ Dodano: Wto 12 Mar, 13 18:36 ]
Zamieszczone przez bendiZamieszczone przez hubi2000a masz po lewej stronie okragly przycisk obok regulacji swiatel ?
jak masz 2 kluczyk zobacz czy odpalisz moze bateria padla
Komentarz
-
-
hubi2000, bateria to tylko do pilota, kluczyk żyje własnym życiem
tylko mnie zastanawia czemu nie ma żadnego błędu?!
jakiś elektrozawór zabezpieczający na paliwie?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Re: 1.9TDI FL prośba o wsparcie Wrocław - kręci nie zapala
Zamieszczone przez bendicześć, proszę Wrocławian o wsparcie
kupiłem właśnie zdalnie (bez oglądania) OII FL 2009 1.9TDI i jest "mały problem" nie zapala, choć kręci. Samochód ma 67kkm miał przeglądy w ASO (Elcar) więc to może być coś poważnego lub drobiazg. Nic się nie wyświetla na desce, podobno podpięty komp nie pokazuje błędów. Czy możecie polecić mi jakiegoś fachurę który mógłby zdiagnozować sprawę na miejscu, najlepiej z dojazdem do miejsca postoju? Oczywiście zapłacę. Chodzi o to że mogę się wycofać z transakcji, ale jeśli naprawa mieści się w rozsądnych kosztach to wolę ją zreperować i cieszyć się dobrym samochodem. Do Wrocławia mam ponad 300km i cały dzień z głowy a i tak sam nic nie wydumam. Samochód stoi na ul. Braci Gierymskich.
dziękuję z góry
nie ma takiej ulicy : Braci Gierymskich w Warszawie
Jesli sa to okolice Wilanowa Jana Sobieskiego to moge jutro podjechac z kompem
Komentarz
-
-
Re: 1.9TDI FL prośba o wsparcie Wrocław - kręci nie zapala
Zamieszczone przez hubi2000Zamieszczone przez bendicześć, proszę Wrocławian o wsparcie
dziękuję z góry
nie ma takiej ulicy : Braci Gierymskich w Warszawie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez meridomaniakto chyba ten http://otomoto.pl/skoda-o...-C28159423.html
czołemOutlander
była OII 4x4 BMM
Komentarz
-
-
Ja pikole, jakby bylo lato to bym tam podskoczył, bo na Bartoszowice ciskam na ryby. A że jest zima i moja fura się kończy to teraz za bardzo nie mam jak.
Jak temat będzie aktualny za 2 tyg - to napiszByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz